Games en Spelletjes

Hieronder vind je een aantal multiplayer games en spelletjes. Je kunt in de games vrienden toevoegen en samen spelen. Verzamel punten, maak de grootste boerderij met één van de boerderij spelletjes. Of maak een keuze uit één van de andere leuke games!

Klondike

156x

Klondike - de laatste grens van Noord-Amerika! Een oude vriend van vader is verdwenen terwijl hij goud aan het zoeken was. Nu is het jouw beurt om deze avontuurlijke wereld te verkennen en er jouw nieuwe thuis te maken.

In dit land kun je alle soorten materialen vinden om jouw opdrachten te volbrengen; stroop de mouwen op en bouw met de hulp van de eskimo's jouw kolonie op! Ontgrendel nieuwe gebieden en onthul de mysteries van de laatste grens van online avonturenspellen - Klondike!

Spelen

Landleven

146x

Begin vandaag nog aan je grote familieavontuur. Breng schattige dieren groot, plant mooie bomen en bloemen en deel melk, kaas, zelfgebakken brood en fruit van je farm met je buren, of verkoop ze op de nabijgelegen markt. Ervaar de voldoening van een bloeiend familiebedrijf en verander je kleine stukje land in een mooi en vruchtbaar paradijs.

Dagelijkse opdrachten bieden je nieuwe uitdagingen en onthullen mysteries. Zorg voor je dieren, oogst je gewassen, zaai er nieuw op je velden en zie je farm uitbreiden. Organiseer feestjes voor je buren, kweek je eigen paarden en vlieg van jouw tuin naar je huis met je privé-luchtballon!

Hoogtepunten
- Schattige beelden van steeds meer dieren, planten en decoraties
- Intuïtief spelmanagement, leerrijke tutorials en een persoonlijke begeleider, die jou bijstaat.
- Help je vrienden en deel de vruchten van je arbeid met hen.
- Dagelijkse opdrachten bieden je fantastische beloningen, en wekelijkse updates zorgen voor nieuwe items en features
- En het belangrijkste: een fantastische spelervaring en heel wat lol!

Spelen

Charm Farm

109x

Dit is het mooiste verhaal, waarvan je ooit deel hebt uitgemaakt! Jij hebt de kans om dit kleine dorpje te veranderen in een ongelofelijk mooi land vol magie!

Er staan jou kleurrijke personages te wachten, alsook tientallen magische wezens, honderden wondermooie gebouwen, duizenden leuke opdrachten, en uiteraard een heleboel magie!

Speel Charm Farm met jouw vriend(inn)en!

Spelen

Droomvelden

97x

De dromenwereld wacht op jou! Met varkens, draken en beren die jam eten! Je wildste fantasieën kunnen werkelijkheid worden! Droomvelden is het ultieme sociale farmspel. In een dromenwereld waarin elke droom uniek is, kun je van de ene naar de andere droom zweven. Beleef een dromerige mix van fantasie en farmen.

Het is een wereld in 3D, die volledig uit jouw dromen is opgebouwd. Gebruik je verbeelding en je vaardigheden om de Droommeester(-es) te worden. Bezoek de dromen van je vrienden en laat je fantasie de vrije loop!

Tijdens dagelijkse opdrachten stuit je op mysteries, en met de hulp van een echte bar kun je schattige dieren bezitten! Om je te helpen bij het verwezenlijken van je dromen, zijn beren ideaal! Vergeet hen wel niet te voeren. Je pluizige vrienden hebben elke dag wat jam nodig!

Hoogtepunten:
- Een droomwereld in 3D om in te spelen, met schattige personages, behulpzame beren en vele andere dieren.
- Dagelijkse opdrachten, wekelijkse updates, alles om je fantastie aan de gang te houden.
- Speel met je vrienden, verken hun dromen en vind inspiratie;
- Lol gegarandeerd! Begin er meteen aan!

Spelen

Indy cat

111x

Indy Cat is een juwelenpuzzelspel met meer dan 1000 levels voor alle vlijtige puzzelaars! Dankzij de vele puzzelcombinaties, combo's en boosts zul je je niet snel vervelen!

Probeer het even uit en je zult zien dat je snel zult begrijpen hoe het spel werkt. Interageer met andere spelers en help jouw buren met cadeaus. Wie zal de eerste zijn, die de machtige bal van het lot vindt? Ontdek het nu met Indy Cat. Indy Cat, het verslavendste puzzelspel dat er is!

Spelen

Ridders en prinsessen

93x

Kies jouw personage - ofwel een machtige ridder of een onverschrokken prinses - en begin met het geweldigste avontuur ooit! Jouw kabouterdienaars zullen jou helpen om van dit stukje grond een levendige stad te maken!

Beheer jouw grondstoffen, zorg voor jouw gebouwen en help jouw bondgenoten. Je kunt ook met andere spelers duelleren, andere ridders ontmoeten en met hen interageren! Mis het avontuur en de fantasie niet!

Spelen

Royal story

113x

Neem jouw koninkrijk terug van de boze heks en maak er een geweldig rijk van! Ervaar hoe het is om een prinses te zijn en heers over een prachtig gebied! Ontdek de verschillende provincies en ontmoet vriendelijke bondgenoten tijdens je reis! Maar wees voorzichtig, de boze heks en haar dienaars zien alles wat jij doet en ze zal alles doen om je tegen te houden om jouw rechtmatige erfenis terug in bezit te nemen!

Zorg voor jouw trouwe dorpsbewoners door gewassen te kweken en te oogsten, dieren te kweken en hen te beschermen tegen de wrede volgelingen! Krijg hulp van jouw naburige koningen en koninginnen en sluit bondgenootschappen met hen om sneller te groeien! Bouw werkplaatsen, maak gereedschappen voor productie, versier je kasteel, en word de ware heerser van het rijk!

Highlights:
• Verbluffende animaties en grafische toepassingen, evenals talrijke personages, dieren, landbouw- en productie-installaties en decoraties.
• Intuïtief spelmanagement, geweldige tutorials en begeleiding.
• Interactieve verhaallijn en goed ontwikkeld vriendensysteem.
• Dagelijkse missies en regelmatige updates zorgen voor nieuwe doelstellingen en features.
• En vooral een geweldige ervaring en veel plezier!

Spelen

Sky Dale

83x

Pool Elite is het ultieme biljartspel voor casual en hardcore spelers. Geen enkel ander biljartspel is zo realistisch als Pool Elite. Speel Pool Elite in meerdere locaties; probeer het luxe landhuis, de sjieke Sky Lounge, de Engelse Pub of toernooilocaties.

Heb jij al eens Snooker geprobeerd? Speel 8-Ball, Snooker, Carambole, 9-Ball, Driebanden; wat jij wilt en wanneer jij wilt! En binnenkort komt er ook nog Power Snooker!

Geniet van de spellen en uitdagingsmodi. Bovendien kun je een kampioen worden door effecten te beheersen zoals kracht, effect, hulp en tijd. Word een billiardpro en verzamel de beschikbare accessoires zoals: Handschoen, krijt, bril, uurwerk en keu's.

Spelen